СДРУЖЕНИЕ "АРТ-ВИЗИЯ"

Сдружение за творческа дейност и интеграция „АРТ-ВИЗИЯ” е създадено през декември 2007 година в град Варна.

Идеята на сдружението е да направим колкото се може повече деца щастливи, а това би могло да стане само, ако се забавляват в света на изкуството. Това е и нашето мото.

Когато се докоснат до изкуство, децата се потапят в друг свят, а той ги прави по-добри, по-човечни, иразяват творческата си активност и емоция, използвайки разнообразни материали, като рисуват върху тениски и коприна; работят с глина; създават витражи, пана, колажи, металопластика.

Една от важните цели на Сдружението е реализиране на психологическа, образователна и творческа дейност и интеграция на деца в риск и деца с изявени дарби от Варна и региона.

  • Чрез изобразителното изкуство и средствата на визуална комуникация да се стимулира изграждане на емоционално-естетическо отношение към социалната среда;
  • Да се повиши мотивацията и заинтересоваността на даровити деца, деца в риск и деца в неравностойно положение, с цел успешна социална и училищна интеграция;
  • Подпомагане развиието на естетически и културни ценности; популяризиране на европейските политики за защита правата на детето.

Чрез нас децата научават живописни и графични техники, участват в конкурси и пленери от общинско, национално и международно ниво. Творят с голяма любов и неслучайно получават престижни награди за старанието, което са положили.

Нашият екип

Светлана Йосифова-Михова

Художник, Арт терапевт, основател на: Сдружение за творческа дейност и интеграция "АРТ-ВИЗИЯ"

Mирослав Михов

Експерт по политиките за закрила на детето и социалните услуги, социален работник, супервизор на помагащи специалисти и родители

Милен Минков

Музикален продуцент; Вокален педагог; Основател на Mirave Records LLC(USA); Маркетинг, Пиар, Социални мрежи

Ваня Андреева

Организационен секретар и Public Relations; Магистър по икономика; финансист

Лъчезар Минков

IT специалист-доброволец

Десислава Георгиева

Графичен дизайнер

ул. Мадара, № 28, бл. 7, ет.1, ап. 1
ВАРНА 9000 БЪЛГАРИЯ

ул. Мадара, № 28, бл. 7, ет.1, ап. 1
ВАРНА 9000 БЪЛГАРИЯ

Телефон: 0899 822 572, 0898 518 977