СДРУЖЕНИЕ "АРТ-ВИЗИЯ"

Сдружение за творческа дейност и интеграция „АРТ-ВИЗИЯ” е създадено през декември 2007 година в град Варна.

Идеята на сдружението е да направим колкото се може повече деца щастливи, а това би могло да стане само, ако се забавляват в света на изкуството. Това е и нашето мото.

Когато се докоснат до изкуство, децата се потапят в друг свят, а той ги прави по-добри, по-човечни, изразяват творческата си активност и емоция, използвайки разнообразни методи, материали и техники.

Една от важните цели на Сдружението е реализиране на психологическа, образователна, творческа дейност и интеграция на деца/младежи в риск и деца/младежи с изявени дарби в България и чужбина.

  • Чрез изкуство и средствата на аудио-визуална комуникация да се стимулира изграждане на емоционално-естетическо отношение към социалната среда;
  • Да се повиши мотивацията и заинтересоваността на даровити деца/младежи, деца/младежи в риск и деца/младежи в неравностойно положение, с цел успешна социална и училищна интеграция и професионална реализация
  • Чрез принципите и методите на предприемачеството да се стимулира желанието у учениците да оставят своя отпечатък в модерния свят и да осъществят финансова независимост.
  • Да се подпомогне развитието на естетически и културни ценности; популяризиране на европейските политики за защита правата на детето.

Чрез нас децата/младежите изявяват своите дарби, участват в конкурси,  фестивали, проекти и пленери от общинско, национално и международно ниво.

Имат възможността да се докоснат до всички аспекти на креативните индустрии и да работят с галерии, звукозаписни компании и брандове.

Творят с голяма любов и неслучайно получават престижни награди за старанието, което са положили. В семейството на „Арт-Визия“ основен принцип е взаимопомощтта и подкрепящата среда.

Благодарни сме, че успяхме да проправим път на повече от 1500 ученици в България и цял свят !

Нашият екип

Светлана Йосифова-Михова

Художник, Арт терапевт, основател на: Сдружение за творческа дейност и интеграция "АРТ-ВИЗИЯ"

Mирослав Михов

Експерт по политиките за закрила на детето и социалните услуги, социален работник, супервизор на помагащи специалисти и родители

Милен Минков

Музикален продуцент; Изпълнител; Аудио инженер; Основател на Mirave Records LLC(USA); Предприемач

Лъчезар Минков

IT специалист-доброволец

Ваня Андреева

Организационен секретар и Public Relations; Магистър по икономика; финансист

Теодора Бонева

Художник, Дизайнер, Педагог, Предприемач, Собственик на моден бранд "Tera Secrets"

Десислава Георгиева

Графичен дизайнер

ул. Мадара, № 28, бл. 7, ет.1, ап. 1
ВАРНА 9000 БЪЛГАРИЯ

ул. Мадара, № 28, бл. 7, ет.1, ап. 1
ВАРНА 9000 БЪЛГАРИЯ

Телефон: 0899 822 572, 0898 518 977